Подарък за любимата жена и свежа атмосфера в дома

Последна редакция на 20/04/2024 от Станислава Йорданова
Източник | Видяно 1 266 пъти

Подаръците, които правим на любимата, се различават изключително много от изненадите, предназначени за приятели. Въпреки че искаме да подберем най-подходящото – да бъде едновременно лично и индивидуално, често козметиката, дрехите и бижутата не са удачен подарък. Жената обича да прецени, премери и пробва всичко, което хареса, за да е сигурна, че е правилното за нея. Мислете извън кутията и я изненадайте с нещо неочаквано, което да създаде комфорт в дома!

  • Светещо табло, на което да оставите съобщение, е очарователен и интересен избор. Лесната промяна на послание и нестандартната комбинация с интериора ще бъде вълнуващо предизвикателство.
  • Декоративните възглавнички са задължителното допълнение към всеки дом. Сега може да изберете от различни визии – с лица на емотиконки, пейзажи, както и впечатляващи дизайни.
  • Стенният часовник или интересното дърво със снимки не остават по-назад в нашия списък. Те ще раздвижат атмосферата и ще дадат възможност на половинката ви да извади на показ най-яките моменти, на които се забавлявате заедно.

Най-важното е да вложите любов, внимание и част от себе си при избора на подарък. Помислете добре кое от всички предложения би накарало дамата до вас да се усмихне широко и проблемът е решен. В случай че искате да направите и някои интериорни допълнения, оставете тази работа на професионалистите, регистрирани в MaistorPlus. Заявете проект напълно безплатно и в рамките на 24 часа ще получите различни оферти, които можете да сравните и да се спрете на тази, която се доближава максимално до вашите изисквания и бюджет. 

Свързано:

Идеи за хол Усмихнете широко нежната половинка с нестандартен и специален подарък!

Изборът на правилен интериор изглежда лесна работа, но се оказва трудна задача. Всичко трябва да бъде премислено и разположено по най-правилния начин. Цветовата гама се съобразява с разполагаемото пространство, което пък се взема предвид при подбирането на мебелите. Търсеният резултат е едновременно красива и приветлива визия в съчетание с комфорт. Тук е представена една дневна, която впечатлява с изчистения си стил и свежест. Чудесният избор само може да вдъхнови повече хора да създадат подобно успокояващо бягство. Подът е дървен. Върху него е постлан бял мек килим. Забелязваме наситено зелен кожен диван, който чудесно кореспондира с модерна холна масичка в същия цвят. На ниската масичка е поставена прозрачна матирана стъклена чиния. На дивана забелязваме оранжева и зелена декоративни възглавнички, а на пода има жълта декоративна възглавничка. Стените в тази дневна са светли, бежови и осигуряват неутрален фон, на който да изпъкне цялата приветлива интериорна картина на помещението. На стената зад дивана има семпъл кръгъл стенен часовник с бял циферблат и черни числа и стрелки. От него “излизат” зелени клонки, които допълнително подсилват пролетното настроение, което витае в стаята. Диванът е покачен върху кожена бежова платформа, която заема стената от единия до другия край.