Сложете голямо огледало и обърнете внимание на декоративните елементи

Последна редакция на 18/04/2024 от Мира Петърчева
Източник | Видяно 1 145 пъти

Не е нужно да убеждаваме никого в магията на огледалата, но обикновено човек ги свързва банята, гардероба, спалнята и по-рядко с всекидневната. Огледалото може да е декоративен елемент, който не само ще изглежда чудесно на стената, но и оптически увеличава жилищната площ. Благодарение на него стаята ще изглежда по-голяма, отколкото всъщност е.

  • Съвет: най-доброто място за огледало е пространството над дивана. Но може да намерите и други добри решения според спецификата на конкретната всекидневна.
  • Ако не искате да слагате огледало, сложете картина или постер, които са в рамка и покрити със стъкло. Така също се разширява оптически стаята.

Обърнете внимание и на малките декоративни елементи!

  • Да не забравим за декорациите във всекидневната. Бъдете креативни, когато става въпрос за аксесоари. Семпла картина, ваза или просто свещник са достатъчни за малкото помещение Благодарение на това, интериорът става уникален, като в същото време не се стига до претрупаност в стаята.
  • Интересно! Оригиналните аксесоари придават на интериора неповторим характер, но, със сигурност, е доста трудна задача, нужен е точен поглед за всеки детайл.

Прочетете още: 9 идеи за малка и функционална баня

Свързано:

Идеи за хол Всекидневна 13 квадрата: чудесни идеи за интериорно решение