Ефектни промени в дневната, с четка в ръка

Последна редакция на 28/03/2024 от Павлина Георгиева
Източник | Видяно 1 496 пъти

Понякога е нужно само да се въоръжите с четка в ръка и в края на един мързелив уикенд ще можете да се похвалите с видимо преобразена дневна. Вземете пример от собствениците на показаното тук помещение, които са предпочели да премахнат всички черни очертания в своята мансарда и да дадат пълна власт на жизнеутвърждаващите бели багри. Последните са се разпрострели и върху стените и тухлите при камината, които преди са били в бледи бананови и жълти нюанси. Забележете, че дори закачливият слънчев полилей изглежда по-усмихнат след промяната.

Подобрете настроението в своя дом и вие, като си осигурите необходимите интериорни промени, допитвайки се до препоръчани специалисти, регистрирани в MaisorPlus. Направете безплатна заявка, бързо и лесно, и в съвсем кратки срокове ще получите атрактивни оферти от изпълнители във вашия район. Сравнете кандидатурите им, преценете има ли такива, които желаете да поканите на оглед и действайте! След финализиране на проекта ви, оставете своята оценка в платформата, както са направили и други клиенти преди вас.

Свързано:

Идеи за хол Преди и след: 5 възхитителни трансформации на дневни

Големите промени понякога се крият в малките детайли. Невинаги е нужно да предприемате грандиозни ремонти в дома си, ако обзавеждавено в него все още е сравнително ново и запазено. Сега ще насочим вниманието си към колажа от две снимки тук, където на пръв поглед показаната дневна не се е преобразила кой знае колко. И все пак, версията и отдясно е по-приветлива, по-логична, по-гостоприемна. Напълно заличени са всички негативи, които може да носи след себе си едно неголямо мансардено помещение. И преди и след козметичните намеси, дневната разполага с голям правоъгълен килим на леко избелели фигури. Има си и дървена масичка с горен и долен плот, на колела. Върху друга, по-малка дървена масичка, в единия от ъглите ѝ, е поставен телевизор. Стените преди са били в бананов цвят, сега са боядисани в снежно бели тонове. Последните са избрани и за дървените дъски, които преди са били тъмнокафяви, почти черни. Тухлите около камината също са вече снежнобели и са се разделили със старото си охра оцветяване. На полицата над камината, която също е пребоядисана от тъмнокафява в бяла, отново са наредени малки снимки в рамки, до тях виждаме малка прозрачна вазичка с деликатни зелено-бели цветя. Запазен е оригиналният златист полилей с форма на слънце.