Дневна с розови акценти

Последна редакция на 20/04/2024 от Биляна Нинова
Източник | Видяно 1 176 пъти

За тези от вас, които предпочитат по-ярките цветове, сме подготвили идеи как да освежите помещението, без да има нужда да пребоядисвате. Розовите акценти са много подходящи, когато разполагате със стая, решена в по-неутрални цветове. Те ще раздвижат интериора и ще придадат разчупено, свежо усещане, модерен вид и стил.

  • Големи розови възглавници. Освен че са удобни, те ще са и много красиво допълнение към дивана или фотьойлите ви.
  • Красива картина или фотография в розови нюанси. Съчетана с вече споменатите възглавнички, ще бъде в основата на дизайн, достоен за списание.
  • Нежни розови пердета. Ще направят естествената светлина мека и с красив отблясък, цялото помещение ще носи изглежда като потънало във великолепна розова мъгла.
  • Килим с розови акценти. Подходяща компания за него са неутралните и меки тонове, които да му помогнат да се превърне във фокус на вниманието. 

Постигането на баланас е от изключително значение – съчетавайте смело, като все пак се съобразявате със спецификите на помещението си. За да сте сигурни, че взимате правилните интериорни решения, доверете се на препоръчани специалисти, регистрирани в MaistorPlus. Заявете своя проект още сега и до 24 часа ще получите конкурентни оферти, с които мечтаната розова дневна ще е все по-близо. Сравнете цени и условия за работа, вижте и препоръки, оставени от клиенти преди вас. Обмислете добре решението си и изберете кандидата, който максимално отговаря на вашите очаквания. 

Свързано:

Идеи за хол 3 лесни начина да внесете розова нежност в дневната си

За любителите на свежите и интересни инетериорни идеи сме подготвили и този много младежки дизайн, подходящ за малка дневна, в която обичат да се събират много хора, да прекарват времето си там в разговори или гледане на филми. Тук пространството е много добре оптимизирано и е създадено много място за сядане. В помещението влиза много светлина и това позволява игра с световете и стиловете в обзавеждането. Комбинирани са няколко стила - модерно удобство и ретро елегантност. Всеки елемент е по свое му уникален, но се съчетава чудесно в един много раздвижен интериор. Акцентът на помещението е розовият диван - той е много удобен и семпъл, изпъква единствено с интересния си цвят. До него е поставено кресло в същия стил, но в по-семпло бежово. Изключително интересен елемент е другият диван във винтидж стил и златист цвят. Той внася изключително бохемски вид на дневната и ѝ придава много дизайнерски вид. Посредата е поставена ниска масичка също със златни елементи, която обединява помещението. Всички мебели са декорирани с цветни възглавници, добавени са помощни масички за удобство и семпла етажерка, на която са подредени различни сувенири.