Дневна с розови акценти

Източник

За тези от вас, които предпочитат по-ярките цветове, сме подготвили идеи как да освежите помещението, без да има нужда да пребоядисвате. Розовите акценти са много подходящи, когато разполагате със стая, решена в по-неутрални цветове. Те ще раздвижат интериора и ще придадат разчупено, свежо усещане, модерен вид и стил.

  • Големи розови възглавници. Освен че са удобни, те ще са и много красиво допълнение към дивана или фотьойлите ви.
  • Красива картина или фотография в розови нюанси. Съчетана с вече споменатите възглавнички, ще бъде в основата на дизайн, достоен за списание.
  • Нежни розови пердета. Ще направят естествената светлина мека и с красив отблясък, цялото помещение ще носи изглежда като потънало във великолепна розова мъгла.
  • Килим с розови акценти. Подходяща компания за него са неутралните и меки тонове, които да му помогнат да се превърне във фокус на вниманието. 

Постигането на баланас е от изключително значение – съчетавайте смело, като все пак се съобразявате със спецификите на помещението си. За да сте сигурни, че взимате правилните интериорни решения, доверете се на препоръчани специалисти, регистрирани в MaistorPlus. Заявете своя проект още сега и до 24 часа ще получите конкурентни оферти, с които мечтаната розова дневна ще е все по-близо. Сравнете цени и условия за работа, вижте и препоръки, оставени от клиенти преди вас. Обмислете добре решението си и изберете кандидата, който максимално отговаря на вашите очаквания. 

Намерете изпълнители в следните категории:

Боядисване Ремонт на баня Озеленяване Виж всички