Зарадвайте го с джаджа

Последна редакция на 20/04/2024 от Биляна Нинова
Източник | Видяно 1 039 пъти

Мъжете харесват всевъзможни джаджи, които имат най-разнообразни функции, като доста от тях са и изключително забавни.

  • Преносима колонка за кола – преносимите колонки могат да се ползват не само в автомобил, но и навсякъде, където ходите. Те са изключително удобни, свързват се с телефон и могат да свирят в продължение на няколко часа любимата ви музика. А ако в комплект към нея добавите и зарядно за автомобил, пътешествията ви ще станат още по-забавни, докато припявате весели песни.
  • Проектор – този подарък е за любителите на киното и гледането на филми у дома. Подарете си това чудесно устройство, което ще донесе киносалона в хола ви. Единственото, от което се нуждаете, е подходяща стена или екран, на който да прожектирате. И пуканки, разбира се.
  • Очила за виртуална реалност – с този подарък ще уцелите в десетката, ако мъжът, за когото го избирате, харесва всички модерни и най-нови технологии и се увлича от възможностите на виртуалната реалност.
  • Дрон – тази прекрасна джаджа е за любители фотографи или пилоти-мечтатели. В търговската мрежа вече могат да се открият дронове на приемливи цени, които са подходящи за непрофесионалисти. Направете си уникални снимки и оставете любимия мъж да си поиграе – в крайна сметка това е просто модерен и усъвършенстван вариант на количките с дистанционно.

Свързано:

Идеи за хол Нестандартни подаръци за вашия любим

Проекторът е чудесен начин да създадете атмосфера на киносалон у дома. Благодарение на него можете да създадете семейна традиция - киновечер веднъж в седмицата или месеца. Изберете филм с високо качество, пуснете го през проектора на екрана и се настанете удобно на любимия си диван. Освен филм вашият любим мъж ще може да гледа спорт или други предавания, които го вълнуват на много по-голям екран от обикновен телевизор. Тук сме ви приставили идея за красиво и елегантно монтиране на проектор. Най-подходщото място за него е таванът. Използвайте специална стойка, за да е максимално стабилен и обезопасен. Добре е към него да си вземете и екран, на който да прожектира, защото така ще гарантирате качество на картината - бяла стена също върши работа, но ефектът няма да е същият. Изберете помещение, което може да се затъмни максимално и има удобни за сядане мебели - хол, дневна или трапезария. В случая е показан чудесен дизайн на хол с кожена мека мебел и елегантна дървена ниска маса. Камината създава несравним уют в помещението и ще осигурява нежна светлина, която няма да пречи да качеството на прожектираната картина.