Малък цветен акцент

Последна редакция на 28/03/2024 от Биляна Нинова
Източник | Видяно 1 440 пъти

Комбинация между азиатски минимализъм и скандинавския изчистен стил ще са актуални през 2018-а година. Те изискват интериорът да е изграден от меки неутрални тонове, но с красиви цветни акценти. Това придава характер на помещението, усещане за комфорт и енергия, създава закачка и разчупва атмосферата. Наситено жълто, красиво червено, цикламено или свежо оранжево са идеалното допълнение към изчистения дизайн. Модерните материи трябва да са меки и удобни, подходящи за отпускане и преразползгащи към почивка. За декорация на масата също се набляга на естествените материали – дърво, керамика, в комбинация с метални елементи. 

През 2018-а ще имате възможност да развихрите творческите си заложби и да обзаведете дома си с красиви и практични мебели, да създадете уют и характер, който предразполага към събирания с приятели и вечери на свещи, време със семейството и много топлина и хармония. Ако искате да постигнете с лекота тази великолепна интериорна картина, осигурете си най-добрите майстори, които ще ви помогнат да претворите мечтите си в реалност. За целта е нужно само да заявите проект, напълно безплатно и без обвързване. В отговор ще получите конкурентни оферти от изпълнители във вашия район. Можете да ги сравните и да решите искате ли да поканите някого на оглед. Ако откриете точния кандидат, който да покрива вашите изисквания, наемете го, а след приключване на поставената от вас задача, споделете как се е справил, като оставите отзив в сайта. 

Свързано:

Идеи за хол Интериорни тенденции през 2018 година

Тук ще ви представим една прекрасна идея за това как да превърнете и най-семплата дневна в дизайнерско произведение на изкуството. Прибавянето на цветна акценти, освен че е много актуално е и изключително подходящо за освежаване на интериора. добавяне на личен стил и почерк. В тази дневна забелязваме изцяло бели стени, на който чудесно опонира тъмния дървен под, покрит с мек килим в неутрален тон. За да се оформи помещението са избрани два големи меки дивани в бледо сиво - тези мебели заемат много пространство и са подходящи за по-просторни помещения, но подбрани в подходящи цветове може да отварят и да създават усещане за лекота и уют. Тук са избрани ъглов и двоен диван, които са декорирани с красиви цветни възглавници в лилаво и бяло. За Друг цветен акцент са подбрани цикламени табуретки, които са малки, но изпъкват сред останалите бледи цветове. Масата е бяла и практична, лампите също. Ъгълът е интересно оформен от параван, изграден от рингове, който е интересен акцент, но заема излишно простаство. За сметка на това - картината в модерен стил е великолепен пример за цветове и акцент в помещението. Тя изпъква идеално на белия фон, придава стил и разчупва помещението. Метален блясък, който също е много актуален за следващата година е добавен чрез малката масичка, стойката за списания и чудесната саксия за цветя.