Осветлението в помещението е единствено от тавана

Последна редакция на 29/03/2024 от Биляна Нинова
Източник | Видяно 1 593 пъти

За да се радвате на красива и уютна атмосфера в дома си, е много важно да заложите на правилното осветление и то да е достатъчно и подходящо за различни ситуации. Трябва да вземете под внимание различите си настроения и нужди – една единствена лампа надали може да удовлетвори всички:

  • Създайте собствена осветителна система – за четене, за работа, за гледане на телевизия или за приятно събиране с приятели.
  • Подберете красива лампа за тавана и я допълнете с една висока за моментите, в които искате по-приглушена атмосфера.
  • За работа и четене си осигурете качествена настолна лампа, която няма да натоварва очите ви, да предизвиква главоболие или друг дискомфорт.

Свързано:

Идеи за хол 5 грешки, които да избягвате, при обзавеждането на хола и дневната

Модерна, изчистена и стилна дневна, която се отличава с минималистичния си стил. Всичко в помещението е много семпло и се залага на овалните форми и естествените материали. Цветовата гама е решена в бежово, сиво, бяло и дърво. Осветлението е изключително разнообразно - основната светлина идва от плоски лампи, разположени на тавана. В допълнение са монтирани и висящи абажури в модерен стил - кръгли и с метален отблясък. За по-голямо удобство и оформяне на интериора е поставена и висока лампа, също кръгла. на интересна метална стойка. Тя чудесно кореспондира с цялостния стил и цветова гама и дава мека и успокояваща светлина. За удобство в тази дневна е избран г-образен диван в светло бежово, с красиви бъзглавници в цветен принт,както и дървен стол с овални форми, който кореспондира с декорацията на стената. Килимът обединява цялото помещение, тъй като е голям и подбран в цветовете на интериора. В центъра на помещението е поставена стъклена маса, отново в овална форма. Останалите мебели са в бяло с изчистен, модерен дизайн и форма. Цветен акцент създават вазите с растения, поставени до телевизора.