Просторните помещения са за предпочитане!

Последна редакция на 29/03/2024 от Розалинa Думанова
Източник | Видяно 1 518 пъти

Съчетанието на дневна и кухня в едно помещение е една от характеристиките на еклектичния интериорен стил. В този апартамент, това е комбинирано със скандинавски цветови нюанси – снежнобяло, а също и неутрални тонове. И в допълнение виждаме вдъхновяващи елементи на декора, които разчупват интериора.

  • Интересно решение на дизайнерите е изцяло покритата с дърво стена срещу меката мебел. Наситено тъмният кафяв цвят е красив контраст на неутралното цветово настроение в помещението.
  • Таванът също се отличава с нестандартен дизайн - геометрични елементи, съчетани с множество окачени и вградени лампи, създават усещане за динамика.

Вижте още: Да посрещнем пролетта с тропичен стил в обзавеждането!

Свързано:

Идеи за хол Вдъхновяващ апартамент в Украйна!

На вашето внимание представяме тази красива и практична всекидневна, в чийто интериор на фокус са естествените материали, светли и неутрални цветови нюанси, а също и магията на естествената светлина и слънчеви лъчи. Те с лекота достигат до пределите на помещението, благодарение на стъклените врати, водещи към балкона. Сивите им рамки са изцяло в тон с интериора, а в допълнение са и нюанси от кафявата гама, а също и снежнобели акценти. На преден план виждаме част от трапезната маса, придружена от няколко столове, а непосредствено пред тях е разположена и меката мебел. Вдясно е позициониран класически диван в Г- образна форма, масивен дизайн и меки бежови багри. Декоративните възглавници не отсъстват от интериора, а стената отзад е заета от свежа и красива зеленина. Холната маса е с дървен плот, срещу зоната за почивка е разположена и малка холна секция, изцяло в минималистичен стил, и изцяло в бяло - малки шкафчета са монтирани по дължината на стената, а върху тях са подредени грижливо изобилие от декоративни елементи. Телевизорът пък е окачен на стената отгоре, която е изцяло покрита с дърво. Вдясно от него виждаме и PVC врата, която води до спалнята. Специално внимание е обърнато на осветлението в помещението - изобилие от вградени в тавана луни са съчетани с класически лампион и висяща лампа.