Ефектни роло щори за артистична дневна

Съветник за дома Дневна Източник

Друга страхотна алтернатива на класическите завеси са модерните роло щори, които се изработват от висококачествен текстил и се предлагат в необходимото разнообразие от цветове, така че да прилягат към всеки тип интериор. Можете да изберете плътни роло щори за пълно затъмняване на помещението, както и полупрозрачни варианти, които ще допускат естествената дневна светлина, без да отнемат от усещането за уединение в помещението.

  • Класическите роло щори от текстил със средно качество струват между 24 и 36 лв. за кв.м.
  • По-луксозните варианти, изработени от по-качествени платове или пък редуващи плътен и прозрачен плат, са по-скъпи и могат да достигнат ценови диапазон 40-90 лв. за кв.м.
  • Около 40 лв. за кв.м. струват и термо щорите, които ще предпазят вашия хол или спалня от жарките слънчеви лъчи през лятото.
  • Цените на роло щорите зависят и от вида на носещия профил. В случай че заложите на стандартен пластмасов профил, цената им ще бъде между 40 и 67 лв/кв.м. Алуминиевият профил пък оскъпява щорите и цената им достига до 50-75 лв./кв.м, докато профилът с десен, имитиращ дърво, може да оскъпи допълнително инвестицията с 5-10 лв.
  • Важно е да отбележим, че посочените цени зависят пряко от вида и качеството на избрания плат. Това е и причината ценовият диапазон на този вид вътрешни щори да бъде толкова голям.

Виж още: Бар столове – цени

Снимката е част от статията:

Вътрешни щори - цени

Намерете изпълнители в следните категории:

Боядисване Ремонт на баня Озеленяване Виж всички