Какво мислите за дневна, окъпана в червени багри?

Последна редакция на 28/03/2024 от Розалинa Думанова
Източник | Видяно 990 пъти

За да решите, че червеният цвят ще бъде водещ в интериорния дизайн на дневната вкъщи, трябва да сте експериментатори и да цените нестандартното.

Ето няколко предложения за придаване на стил и изящност в обзавеждането:

  • Червените стени винаги създават внушителен облик на помещението - било то по-ярки или наситено тъмни.
  • Мебелите изглеждат по-бляскави и стилни, ако са изцяло в червени багри - в тази ситуация трябва да помислите и за материала, като имате предвид, че кожата изглежда наистина изящно, покрита в червено.
  • Декорацията не трябва да се пренебрегва - помислете за нестандартни сувенири и предмети в съответния цвят, живи цветя в стилни червени саксии или наситени и плътни завеси в цвят бордо например.

Възможностите са изключително много, но ако сте решили, че дневната вкъщи има нужда от освежителен ремонт, то направете първата крачка - заявете проект напълно безплатно. А след това изберете и висококвалифициран специалист, който ще извърши цялата ремонтна дейност у дома. Възползвайте се от множеството строители и интериорни дизайнери, регистрирани в платформата на MaistorPlus.

Свързано:

Идеи за хол Магията на огнените нюанси в интериора!

Нека се разходим из пределите на тези четири невероятно красиви дневни, които са специални по свой собствен начин. Огнено червените багри са водещи в интериорния дизайн на помещенията, а обзавеждането е с автентичен, винтидж облик. Да разгледаме по отделно всяка дневна, и да се насладим на малките детайли, които правят помещенията уютни и приветливи. Горе вляво може да видим едно традиционно холно обзавеждане, където меката мебел е позиционирана в средата, състояща се от масивен правоъгълен диван, дървена маса с квадратен дизайн, а също и меки кресла и удобен стол. Отсреща виждаме и уютна камина, а до нея - полица с книги. Долу вляво може да се насладим на още една дневна, където тъмночервеното е основен цвят, а около холната масичка са подредени всички представители на меката мебел. Впечатляваща картина е окачена на стената вдясно, а зад дивана виждаме и просторен прозорец. На снимката горе вдясно е представено приветливо помещение, в което естествената светлина е в изобилие, благодарение на широките прозорци, между които е позиционирана и уютна камина. В дъното на помещението е разположено и снежнобяло пиано, внасящо усещане за мир и хармония. Непосредствено под тази снимка, виждаме още една дневна, в която до традиционната камина са разположени удобният диван и меко кресло, придружени от малка холна маса. Декоративните елементи също не отсъстват от интериора, а над камината виждаме и широко кръгло огледало.