Зеленото - цветът на природата

Последна редакция на 20/04/2024 от Габриела Санчес
Източник | Видяно 1 033 пъти

Най-популярното зелено е дълбоко изумруденото, което внушава жизнерадост и е един от най-любимите цветове на хората, които държат на традициите и природата. В интериорните решение най-използваният цвят латекс от тази цветова гама е мекото зелено, заглушено със сиво. Това е цветът, с който много лесно ще постигнете релаксираща обстановка, а ако зеленото е ярко, то е перфектно за кухни или места, които са близки до тези за хранене.

Когато избирате цветове латекси, не е необходимо да сте професионален декоратор, за да изберете най-доброто за себе си. Огледайте дома си, много често любимият ви цвят се явява като неразделна част от интериора и безмълвно определя поведението ви, криейки мощни и тайни послания.

За консултации и по-лесен избор на желания цвят латекс за вашия дом, ние можем да създаден за вас реална визуализация, като за целта ни донесете снимка на помещението ви.

Източник: статията е подготвена от Лерос.

Свързано:

Идеи за хол Тайните на цветовете, тълкувани от Лерос!

Минимализмът в тази дневна е спазен до краен предел. Представяме ви красив хол, който впечатлява с невероятния си дизайн. Липсата на излишни мебели е акцентът тук, като простотата в обзавеждането е сведена до максимум. Нисък дизайнерски диван е разположен плътно до стената. Лампион с красив дизайн заема мястото вдясно, а оранжевият им цвят се съчетава по невероятен начин с останалата част от интериора. Стената зад дивана е в зелено, което придава усещане за природна красота, а създаденото място за рафтчета е с прави и строги линии, които са характерна особеност на минималистичния интериорен стил. Жълтото с пастелен оттенък е основният цвят за вътрешността на стената, като декоративните елементи отново пасват на останалата част от помещението - бял цвят и семпъл вид. Ламинатът е изпраният материал за подовата настилка, а естественият му блясък придава допълнително изискан и стилен вид на помещението. Тази дневна е доказателство, че не са нужни много мебели и декоративни украси, за да се създаде красив и изискан вид на интериорния дизайн.