Как да обзаведем малка дневна

Последна редакция на 25/04/2024 от Мария Колева

Във всяко жилище има стая или кът, където хората се събират и прекарват приятни моменти в топла и уютна обстановка. Обикновено това е всекидневната. Тя е както място за разговори с близки, така и начин да изразим нашия стил и вкус за дизайна.

Когато обаче всекидневната е с малки размери, винаги има трудности при намирането на баланс между тясното пространство и подбора и подреждането на мебелите в него, както и изграждането на интериора като цяло. В такива случаи мнозина търсят конкретни идеи за обзавеждане на малък хол. Ние ще ви бъдем полезни в това отношение с няколко практични съвета! Ако все още не можете да вземете решение, пуснете заявка с вашето интериорно желание и вижте какво ви предлагат професионалистите. 

Свързано:

Идеи за хол Как да обзаведем малка дневна

Черно-бял дизайн е избран за тази красива дневна в скандинавски стил. Снежно белият цвят на меката мебел създава усещане за чистота и хармония в помещението. Състояща се от диван с Г- образна форма, малка квадратна масичка и две ниски табуретки, холното обзавеждане е разположена така, че фокусната точка да бъде телевизорът на стената. Квадратни плочки с бял цвят са избраният материал за подовата настилка тук, а за по-раздвижен интериор - малък черно-бял килим е разположен под холната масичка и меката мебел. Таванът е на две нива, като по периферията му има вградени допълнителни осветителни лампи, а в центъра - полилей с красив дизайн. Естествената светлина също е в изобилие, благдарение на широкият прозорец с дървена дограма и тъмен цвят. А дългите масивни завеси служат както за регулация на светлината, така и за по-красив облик на дневната. Картини с различни големини и форми са разположени симетрично на стената над дивана, а белите рафтчета под телевизора са допълнително място, където красиви предмети, сувенири и други декоративни елементи могат да бъдат разположени.