Предимства за дома ви

Последна редакция на 19/04/2024 от Светла Иванова
Източник | Видяно 1 278 пъти

С лъчистата отоплителна система отделните зони в една стая могат да имат различна температура. Следователно е възможно дадено помещение да се раздели на няколко зони и да се поддържа различно ниво на топлина във всяка една. Поради тази причина, лъчистите уреди топлят ефективно само там, където е нужно. Това позволява на лъчистите отоплителни тела да са по-икономични от конвекторните радиатори и климатиците с около 30 %. Освен това, атрактивният естетичен вид на инфрачервените нагреватели отваря нови възможности за интериорен дизайн, без панелите да отнемат място от помещението. Предлагат се различни модели - бели панели с алуминиева рамка, панели от бяло или черно стъкло, дори панели картини.

Ако искате да ремонтирате жилището си, за да спестите от сметките през зимните месеци, свържете се още сега с опитните майстори, регистрирани в MaistorPlus. Можете да разгледате разнообразни оферти и коментари от предишни клиенти. Заявете вашия проект за ремонт лесно и безплатно!

Свързано:

Идеи за хол Предимства на инфрачервената отоплителна система

Тази дневна впечатлява с изчистените си линии, семпъл дизайн и красив облик. Стените и таванът са изцяло в снежно бял цвят, което създава усещане за чистота и хармония. В средата на помещението са разположени две масивни кресла, които отново са в бяло. Холната масичка е в минималистичен стил, изцяло изработена от стъкло и с правоъгълна форма. Меко и бяло килимче с пухкав дизайн, виждаме под холното обзавеждане, което засилва усещането за уютна обстановка. Подовата настилка е ламинат, а тъмните му нюанси много успешно контрастират под белите цветове от обзавеждането. Стената вдясно е "поле" на декоративните елементи и украси. Бяла етажерка с няколко рафтчета е разположена плътно до стената, а над нея симетрично са разположени три червени платна. Виждаме и черна настолна лампа, както и различни сувенири. Панорамните прозорци автоматично превръщат помещението е просторен рай, а гледката навън е красиво допълнение. Екзотично палмово дърво причислява дневната като интериорен дизайн в тропичен стил, а вградените лампи на тавана са още едно преимущество за удобство, простор и комфорт.