Да си направим диван от палети. Толкова е лесно!

Последна редакция на 20/04/2024 от Нели Минчева
Източник | Видяно 1 931 пъти

Да притежаваш удобен и функционален диван при ограничен бюджет не е невъзможна мисия. Използването на палети за целта е интересна идея, която може първоначално да ви учуди, но ще се убедите, че става въпрос за практичен вариант, а и изпълнението не изисква много усилия.

Ако прецените, че не можете да се справите сами, обърнете се към специалист за съдействие. Той би ви предложил и други възможности за вашата нова придобивка в дневната, но засега нека се спрем на тази.

Свързано:

Идеи за хол Да си направим диван от палети. Толкова е лесно!

Палетите са основният материал в обзавеждането на тези дневна. Представяме ви два хола, които изглеждат красиви и приветливи, а в същото време бюджетът за постигането на този резултат въобще не е голям. От дясната страна виждаме дневна, в която ниските мебели засилват усещането за висок таван и идеално пасват в тясното помещение. Диван направен от палети и множество декоративни възглавници за допълнително удобство са фокуса в помещението. Попилеят е спуснат максимално ниско, а осветително тяло в ъгъла и настолната лампа върху масичката вдясно са красиво допълнение в интериора. Изобилие от меки табуретки създават допълнително място около ниската и кръгла маса в центъра на помещението. Дървената подова настилка и декоративните тухли, които изграждат цялата стена са изцяло в индустриален стил. А просторните прозорци внасят допълнително светлина и простор в тясната и висока дневна. Килимът също не липсва, а светлият му цвят отлично се комбинира с останалата част от помещението. На снимката вдясно отново виждаме умалени мебели и диван от палети с красиви колелца. Бялото е водещо, а допълнителните цветове в декорацията създават настроение и красив облик. Светлината отново е на фокус, а залепените елементи по стената над дивана са отличен избор за внасяне на настроение и цвят в дневната.