Трети вариант: подредба на мебелите, подходяща за деца

Последна редакция на 19/04/2024 от Мария Колева

Мултифункционален хол, в който има място и за деца, и за възрастни:

  • Създайте мултифункционална стая, като разделите пространството на две зони–за деца и за възрастни. 

  • В детския кът може да сложите малки детски мебели, както и дебел цветен килим, на който децата да си играят. 

  • Отделете подходящо място за съхранение на играчките, така че да се събират всички и да не пречат, когато не се използват. 

  • Създайте комфортна зона за възрастни, подходяща за разговори и я разделете от детския кът с помощта на маса или диван.

Вижте още: Как да постигнем хармония в дневната с Фън Шуй

Свързано:

Идеи за хол Как да разположите мебелите в хола

Представяме ви дневна, която едновременно е зоната за релакс и почивка вкъщи, и детски кът за забавление и игра на малчуганите у дома. Белият цвят в обзавеждането преобладава, като диванът етажерката срещу него и рафтовете отгоре.Бяла лампа и полилей също са налични в интериора. А в същото време виждаме и цветен и дебел килим, черна камина и по-малък диван за децата. Отсреща виждаме и зона за почивка, състояща се от люлеещ се стол и малка масичка към него, изработени изцяло от дърво. А в дъното на стаята - внушително пиано допълващо естетиката в интериора. Рафтът от ляво е побрал всякакви книги и предмети, а от външната му страна е налепен с най-различни лепенки и стикери. В средата на стаята виждаме малка масичка и красива ваза със свежи цветя върху нея. А табуретката предоставя още едно място в дневната. Широките прозорци внасят изключително много светлина в дневната и я правят приветлива и просторна. А светлите и дълги пердета правят по-красив облика на цялото помещение. А наличието на детски играчки из цялата стая създава усещане за задушевна атмосфера и семеен уют.