Втори вариант: мебелите са подредени в кръг

Последна редакция на 20/04/2024 от Мария Колева

Стилна всекидневна в бяло и синьо с мебели, удобно подредени за приятни разговори:

  • Разположете диванът и фотьойлите в кръг, така че вие и близките ви да комуникирате помежду си възможно най-лесно и удобно. 

  • Организирайте пространството, така че хората да заобикалят спокойно получения кръг от мебели, а не да се налага да минават през него и да смущават разговорите и обстановката като цяло. 

  • Ако често имате гости и правите празненства, изберете точно този вариант на подредба на мебелите. Така винаги ще можете удобно да комуникирате с останалите.

Свързано:

Идеи за хол Как да разположите мебелите в хола

Тази дневна пленява с меки и семпли цветове. Кремави класически дивани, функционално са разположени в кръг около холната маса. А двете табуретки в синьо едновременно акцентират в интериора и създават още две допълнителни места за гости. Масата е с квадратна форма и тъмен цвят, изработена изцяло от дърво и с интересен дизайн. А различните декоративни елементи върху нея допълват интериора - красивата ваза със сини цветя успешно създава по-весело настроение и красива визия на помещението. Малката кръгла масичка между двата дивана е допълнение, което създава удобство в хола. Красивата настолна лампа винаги може да бъде в полза в тъмната част от денонощието, а в допълнение има още едно осветително тяло от другата страна на помещението. Просторен прозорец набавя нужната естествена светлина в дневната, а към него има и красиви завеси отново в светли нюанси. Картините на стената внасят нотка стил в помещението, а златните им рамки придават красив облик, изцяло пасващ с останалата част от интериорния дизайн в тази красива.