Палетите в един модерен интериор

Последна редакция на 19/04/2024 от Мария Колева
Източник | Видяно 1 895 пъти

Къде да използваме палети в модерното ни жилище? Разбира се, винаги има нужда от шкафчета за телевизора или Hi Fi уредбата. Подредят ли се една върху друга, получавате мебел с много оформени ниши, в които може да поставите какво ли не, бутилки хубаво вино, книги, списания и др.

Харесаха ли ви тези идеи? Вдъхновихте ли се и вие да си направите такива мебели? Ако отговорът е да, ще останете впечатлени от резултата! А ако предпочитате мебели по поръчка, не се колебайте да се свържете с опитни професионалисти още сега. Заявете индивидуален проект лесно и безплатно!

Свързано:

Идеи за хол Интересни идеи за практични мебели от палети

Ако сте ценители на индустриалния интериорен стил и харесвате мебелите, които сами може да сътворите, то нека ви представим една идея за обзавеждане на всекидневна, вдъхновена изцяло от грубоватата нотка на нестандартния индустриален стил. На снимката ви представяме средно голямо помещение, където новаторството на дизайнерите е видимо с просто око. Нека се разходим и разгледаме различните елементи от обзавеждането. Вдясно е позиционирана зоната за почивка и релакс - виждаме част от масивно канапе с Г- образна форма и жълт цвят. Върху него са подредени множество декоративни възглавници, които внасят не само усещане за комфорт, но и нотка добро настроение. Непосредствено срещу него е и зоната на телевизора. Той е окачен на стената, а под него е разположена малка и семпла секция, изработена изцяло от палети. От двете страни към интериора са прибавени впечатляващи лампи с индустриален дизайн - крачетата им са метални, а горната част - с квадратна форма и жълт цвят. Вляво на снимката виждаме един бар стол, а вдясно от секцията е разположено декоративно дръвче. Стената зад телевизора е с тухлен дизайн, а червеният й цвят е красиво съчетан със жълтите светлини от лампите. Вградени са и луни в тавана - виждаме малка част от тях. Но за слънчевия и приветлив облик на всекидневната пред светлата част от денонощието се грижат просторните прозорци вдясно, а в допълнение виждаме и щори със светъл цвят.