Модерна холна маса от палети

Последна редакция на 23/04/2024 от Мария Колева

Складов палет сред холните мебели? Да опитаме! Добре е първо да направим повърхността гладка и красива. Ще използваме кит, боя, гланц. Имате ли други идеи?

За по-лесно преместване ще снабдим масата с четири колела, монтирани в краката й. Намират се във всяка железария. По желание можем да сложим и елегантен стъклен плот.

Виж още: Как да обзаведем малка дневна

Свързано:

Идеи за хол Интересни мебели от палети за всекидневната

Виждате красива дневна в градски стил, която много добре е съчетала в себе си ръчно направени мебели с останала част от обзавеждането. Практичен диван в Г-образна форма и тъмни нюанси е разположен в средата на помещението, като в допълнение има и декоративни възглавници с мотиви в синьо. Непосредствено зад дивана има и рафт, който събира всички декоративни елементи на едно място. Различни картини и други предмети пасват идеално на интериорния дизайн на дневната. Живите елементи също не липсват - клонки във ваза зад дивана и зелено растение върху масата придават допълнителен цвят и настроение в интериора. Малък радиатор за отопление и голяма, стъклена и плъзгаща се врата до него внасят стил в обзавеждането и изобилие от светлина. А също и удобство при стигане до терасата или двора. Масата в тази дневна е направена собственоръчно и изцяло от палети. А повърхността ѝ е от стъкло - за по-голямо удобство и красив вид. Добавянето на колелца я прави по-практична и удобна, а матрьошките върху нея придават красив вид на интериорния дизайн на тази дневна.