Идея 8: Оставете празно пространство

Последна редакция на 19/04/2024 от Адриана

Когато декорирате книжната секция, не забравяйте да оставите малко свободно пространство между предметите. По този начин, от една страна, ще създадете изчистен и минималистичен вид, а от друга - помещението ще изглежда малко по-просторно.

Вижте още: Спечелете допълнително място за съхранение под стълбите

Ако са ви необходими други креативни и полезни съвети за помещенията в дома ви, потърсетеинтериорните дизайнери, регистрирани в MaistorPlus. Ако пък търсите специалист, който да изработи библиотека по ваш проект, разгледайте изпълнителите в категория “Мебели и обзавеждане”. Направете безплатна заявка в сайта и сравнете оферти от няколко фирми едновременно.

Свързано:

Идеи за хол Как да преобразите домашната си библиотека?

На вашето внимание представяме дневна, която е с напълно изчистен интериор в градски стил. Липсата на излишни мебели е типично при него, а в този хол дори липсват и някои от "необходимите" елементи. Диванът, импровизирана малка масичка и красива библиотека са всички части на обзавеждането тук. Контрастът между черният диван и бялата стена е добро постижение, а светлият паркет и сивите цветове на килима и някои акценти върху дивана са добре съчетани. Виждаме няколко декоративни възглавници, отново с различни цветове, но в тъмни нюанси. А също и много типично за индустриалния стил събитие - използването на пода, вместо рафт за книгите пред дивана. Библиотеката е отново в бяло, както стената зад нея. А цялото разпределение на всички книги и предмети на рафтовете ѝ създава допълнителна динамика в почти празната стая. Цветовете и разнообразието им са акцентът , който прави тази дневна приветлива и красива. Не винаги са нужни много мебели, за да създадат комфорт и уют. Тази дневна е пример за липсата на много обзавеждане, но пък наличието на приятна атмосфера.