Как да действате?

Последна редакция на 23/04/2024 от Мария Колева
Източник | Видяно 1 340 пъти

Покрийте пода и съседните площи, разбъркайте боята, минете внимателно с четка краищата и ъглите. Във вътрешността може да използвате и валяк. Нанасяйте боята с вертикални движения, а с хоризонтални я разстилайте. Изглаждането става с размах отгоре надолу. С телескопичен прът или стълба ще стигнете до високите места.

С малко повече ентусиазъм бихте могли да се справите сами. Все пак, ако нещата се объркат или не разполагате с достатъчно желание и време, обърнете се към опитни майстори по боядисване с латекс. Можете да разгледате разнообразни оферти и коментари от предишни клиенти. Заявете вашия проект за боядисване още сега!

Свързано:

Идеи за хол 6 практични съвета за боядисване на дома

Красива дневна извадена от приказките е точното описание за този хол обзаведен с меки и заоблени мебели, и светли и топли цветове. Диванът е прилепен към стената и изцяло в бял цвят. Не липсват декоративните възглавници към него, отново в светли нюанси. А до дивана, поставена за повече удобство е малка масичка с настолна лампа върху нея. Дизайнът ѝ е интересен и оригинален - формата на тялото ѝ е наподобяващо шишарка, а цветът - жълт. Холната маса е изцяло от стъкло, което я прави красива и с нежен дизайн. Не липсват и цветята върху нея, които внасят свежест, а свещниците придават по-стилен вид на декорацията. Креслата са в изобилие, като са групирани по две. Еднакви столове в тревисто зелено и заоблен дизайн са разположени точно срещу дивана. А другите два - с минималистичен дизайн, бял цвят и мека тапицерия за по-голямо удобство. Прозорците също са в изобилие, заедно с красивите бели завеси. А камината е най-красивият акцент в дневната. Телевизор над нея, а отгоре - просторен прозорец. Тази дневна впечатлява с интересния си дизайн и настроение, което създава.