Не пренебрегвайте осветлението

Последна редакция на 25/04/2024 от Мария Колева

Осветлението е свързано с притока на енергия в помещението, а това е изключително важно. За всекидневната е най-добре да използвате низ от светлини или полилей с няколко крушки, както и допълнително осветление, за да допринесете за по-светло и по-ярко усещане в стаята! Избягвайте тъмните ъгли и сенки, за да се създаде допълнително визуално пространството и още по-добра осветеност на помещението.

Ето как без големи усилия можете да създадете съвсем нов изглед на стаята. Всички тези съвети ще внесат много хармония и уют във вашата всекидневна! Опитайте! С помощта на MaistorPlus лесно и бързо можете да обновите интериора на вашия дом. Ако планирате ремонт, не се колебайте да потърсите подходящ изпълнител и да сравните оферти от специалисти във вашия район. Можете още сега да заявите проект напълно безплатно.

Свързано:

Идеи за хол Как да постигнем хармония в дневната с Фън Шуй

Интересна и красива дневна, съчетала низ от цветове, стилове и материали. Бежово обзавеждане, малка маса от масивно дърво в тъмно кафяво, пухкав правоъгълен килим и акценти в топли цветове - истинско разнообразие в интериора. Осветлението е осигурено от прозореца зад дивана, заедно с осветителни тела, разположени в различните ъгли на помещението. Тънко и късо перде в светли нюанси и природни елементи за декорация. Картини с цветя в топли цветове допълват усещането за хармония и комфорт в тази дневна. Оранжеви декоративни възглавници допълват интериорния дизайн. Холната масичка е компактна, но функционална - при нужда може да се разстяга, а елементите върху нея придават допълнителна завършеност в помещението.