Изберете подходящи цветове и стил

Последна редакция на 29/03/2024 от Мария Колева

Дневните в смели цветове обикновено са рядкост. Ако имате такава в неутрални нюанси, няколко ярки акцента ще направят интериора по-уютен и интересен. Това могат да бъдат декоративни възглавници, вази, сувенири и други. Но не бива да прекалявате.

Според Фън Шуй всекидневната е място на Ин, което означава, че там е най-добре да създадете успокояваща и релаксираща атмосфера.

Свързано:

Идеи за хол Как да постигнем хармония в дневната с Фън Шуй

Тази дневна удивлява със строгата симетрия. Типично в селски стил, естествените материали са водещи - дървото преобладава както в подовата настилка, така и в обзавеждането и декорацията.Диван с изчистен дизайн и меки форми заема централното място в хола, а всичко друго го има по две - две кресла, настолни маси и осветителни тела, картини и дори по две от различните по форма декоративни възглавните. Бежово обзавеждане с природни мотиви на фона на сивия цвят са перфектно съчетани с изобилието от светлина, която внася усещане за свежест и хармония. Светли и тънки пердета, придружени с по-масивни завеси отново в сивата гама допринасят за създаването на уют в дневната, а допълнителният акцент, който виждаме на настолната маса от ляво - малкото зелено растение е елементът от интериора, който е единствен и присъства само на едно място. Но все пак, усещането за симетрия и подреденост е постигната на 100% в иначе семплата атмосфера на тази красива дневна.