Малката камина внася топлина и уют

Последна редакция на 26/04/2024 от Светла Иванова
Източник | Видяно 1 495 пъти

Необходим атрибут на този интериор е камината или печката, която да се превърне във фокусен център на вашата дневна. Както можете да предположите, в северните страни зимата е доста по-студена от тази, която ние познаваме, така че камината не е само дизайнерски трик, с който да се внесе личен стил в помещението.

Ако сте готови за промяна на дневната, не се колебайте да се обърнете към интериорните дизайнери, които ще ви дадат още ценни съвети и насоки. Направете безплатно запитване, за да получите конкурентни оферти за вашия проект. След като разгледате профилите на различни изпълнителни и прочетете мнения за тяхната работа от предишни клиенти, ще можете да направите най-подходящия избор за вашия дом!

Свързано:

Идеи за хол Как да обзаведем дневна в скандинавски стил?

Нестандартният дизайн на тази дневна впечатлява и създава усещане за завършен вид на интериора. Белите цветове са водещи както за стените, така и за тавана, а неговият дизайн е много уникален и нестандартен. Скосената му форма придава разчупен вид на помещението. От дясната страна виждаме дивана с класически дизайн и изобилие от декоративни възглавници. Тъмният му цвят е добра основа за цветовете на възглавниците. А дървената елипсовидна масичка е красива и с интересен дизайн. Малко килимче, тип кожа е разположено под нея, а цветовете му са светли и меки. В дъното на помещението забелязваме и вградени в стената рафтове - малка домашна библиотека, а в допълнение виждаме и други предмети, декоративни елементи и сувенири. Картина с правоъгълна форма и цветна концепция е окачена на съседната стена. А преходността между помещенията е водеща и основна. Камината е стилен акцент в интериорния дизайн на тази красива дневна, създава усещане за уют и хармония. А мекото кресло в дъното служи за повече удобство и комфорт, близо до камината.