5 креативни идеи за декорация на дома с... книги

Последна редакция на 24/04/2024 от Станислава Матеева
Източник | Видяно 745 пъти

Въпреки че живеем в епохата на електронните четци, хартиените книги все още заемат голяма част от живота ни. А също и от пространството у дома. Вероятно много от вас изпитват затруднение със съхранението на непрестанно нарастващата колекция от книги. Очевидното решение, естествено, са рафтовете. Но това решение повдига още повече въпроси: трябва ли те да са вградени или пък не; каква да бъде големината им; те основен акцент в интериора ли ще бъдат или просто допълнение?

Безспорен факт, е че рафтовете са мястото, на което съхраняваме само част от книгите си. В такъв случай съвсем спокойно може да направим това място в красиво и естетически съгласувано с останалата част от стаята? Защо само да съхраняваме книгите си, когато можем да украсим помещението с тях? За да ви помогнем за отговора на тези въпроси, тук представяме някои от най-подходящите начини да използвате книгите си така, че да добавите и стил в стаята си.

А за още интересни и вдъхновяващи идеи и решения за дома ви, се обърнете към специалистите по интериорен дизайн, регистрирани в нашия сайт!

Свързано:

Идеи за хол 5 креативни идеи за декорация на дома с... книги