Диванът в дневната – няма как да минем без него

Последна редакция на 20/04/2024 от Атанас Янев
Източник | Видяно 766 пъти

Всяка дневна разполага с диван. Дори и тази от 50-те години.

  • Стилът на дивана от средата на века е много отчетлив. Няма нищо прекалено или натруфено в дивана от 50-те години. Това отразява страхотното усещане за функционалност и баланс на тогавашното дизайнерско изкуство.
  • Диванът обикновено е нисък и правоъгълен и е проектиран с контрастни текстури. Единствените декоративни елементи при него са няколко по-големи възглавници.
  • Той създава едно чувство за аристократична тежест, без да съдържа в себе си нещо прекалено, изкуствено или ненужно. Освен това, има невероятната способност да "отваря" холното пространство, а това му качество въобще не е за подценяване.

Ако искате да разширите пространството в дома си, да му придадете специфична атмосфера и да го заредите с невероятна енергия, един от най-добрите начини да го направите е да заложите на модерна дневна от средата на миналия век. Не забравяйте, че винаги може да потърсите професионално съдействие от майсторите, регистрирани при нас. Винаги може да направите заявка за проект. В отговор ще получите няколко оферти, които да сравните и да изберете най-подходящата за вас.

Свързано:

Идеи за хол Модерна дневна от средата на миналия век