Вилата ви има нужда от камък

Последна редакция на 28/03/2024 от Катерина Костадинова
Източник | Видяно 1 235 пъти

Планината, със своите красиви природни гледки, заснежени зими и уютни мигове, ни дава именно онова усещане за спокойствие, от което всички ние имаме нужда. Вилата или хижата ви могат да засияят, ако ги удостоите с великолепното присъствие на камъка. Той е един естествен природен елемент, който може би ще се окаже, че е именно онова парченце от интериорния пъзел, което ви е липсвало.

Още вдъхновение можете да намерите с помощта на специалистите по интериорен дизайн. Пуснете безплатна заявка и ще получите конкурентни оферти от най-подходящите професионалисти в областта, а след това сами изберете на кого да се доверите, на базата на техните дейности и клиентски оценки.

Свързано:

Идеи за хол Каменно великолепие в дневната

Изцяло в селски стил, тази дневна създава усещане за уют, хармония и идилия. Водещи са естествените материали в интериора, а обзавеждането - семпло, красиво и практично. Цветовете не са водещ акцент, като кафявото преобладава, а в допълнение виждаме и елементи в синьо. Мебелите са малко, но напълно достатъчни, разположени около холната маса. Син диван от лявата страна, кръгла табуретка в кафяво, а също и практичен дървен стол с интересен дизайн. Всички те са подредени около холната маса, която също е от масивно дърво и с квадратна форма. Не е висока, което е предимство и удобство. Топлият килим с дизайн на животинска кожа създава усещане за топлина и уют. Цветовете му отново са в тон с останала част от дизайна - кафяво, съчетано с бели нюанси в краищата. Стената, която е избрана за фокусната точка тук е покрита наполовина от камък, което придава по-нестандартен вид, а камината в центъра - елементът, който е задължителен за всичко дневна в селски интериорен стил. В допълнение към красивия дизайн на помещението са и многото картини в горната част на същата стена. Хаотично разположени, с различни форми и стилове, те са отлична декорация в тази уютна дневна.