Слънчева дневна

Последна редакция на 28/03/2024 от Михаела Генчева
Източник | Видяно 984 пъти

Доза вдъхновение никога не е излишна, когато ни предстои козметичен или по-мащабен ремонт в жилището. Без значение дали ще променяме отделно помещение или сме се насочили към цялостно обновление на дома, това неминуемо се предхожда от предремонтна треска. За да ви стимулираме да предприемете подобна смела крачка без излишно отлагане, тук ще ви вдъхновим с няколко примера за успешно извършени реновации. Не се колебайте да се обърнете към препоръчаните специалисти, регистрирани в нашия сайт, за да осъществите и своите ремонтни планове.  

Първият ни пример е за тази видимо освежена дневна:

  • В предишния ѝ вид забелязваме стена, боядисана в ярък цвят, който като че ли запушва помещението и спира светлината от прозореца. Диванът е поставен в ъгъла на помещението, като по този начин се ограничава свободното пространство около него и се нарушава баланса в стаята.
  • След ремонта виждаме, че не са направени генерални промени, но стаята има съвсем друг вид. Меката мебел е преместена към средата н стената и това отваря пространството. Стените са вече меки пастелни тонове, които имат свойството да отразяват светлината и създават усещане за по-голям простор. Лампата, поставена в ъгъла, е добро допълнение към основното осветление. На пода е поставен килим в неутрален цвят, който се вписва идеално, без да се натрапва и внася мекота и уют в помещението. Цветните възглавници и картината разчупват атмосферата и придават завършен вид.

Свързано:

Идеи за хол Преди и след ремонта: 4 помещения изгряват с нов и свеж облик