Най-оптимален вариант за вас

Последна редакция на 16/04/2024 от Климентина Величкова

Не се колебайте да потърсите помощ, така оставяте ремонта на вашето жилище в добри ръце и после ще бъдете наистина удовлетворени от резултата. Можете да наемете изпълнител за директното изпълнение, за избора на материали, цветове и разположение, за декора, за съвет и професионална консултация, която да ви опъти как да действате сами по-нататък, както и да се спрете на смесен подход – някои неща да направите сами, а за по-специфичните дейности да се обърнете към специалист. Важното е да сте обмислили добре нещата преди да се захванете за работа, съветвайте се, разпитвайте, събирайте достатъчно информация, за да сте наясно с какво се захващате.

Каквото и решение да вземете, не се колебайте да потърсите дори и една консултация от специалист. В MaistorPlus можете да намерите водещи специалисти и фирми за всякакви ремонтни дейности във вашия дом. Направете безплатно запитване в платформата и изберете най-добрия за вас вариант.

Свързано:

Идеи за хол Да наемем ли професионалист или да се справим сами с ремонта

Снимката, която представяме на вашето внимание тук, ни кани на разходка из една средно голяма дневна в модерен стил, в която слънчевото настроение е постоянно гарантирано заради смелите дози жълти акценти. Последните чудесно се съчетават с избрания бял фон за помещението. Поглеждаме първо към пода, който е изцяло покрит от светъл бежов мокет, но това не е всичко. Още един килим, този път квадратен и ярко жълт, ни посреща вдясно, където е оформен основният кът на дневната. Разгледайте този яркожълт килим по-внимателно. Забелязвате вероятно, че дизайнът ми е предвидил квадратни отвори. От една страна, те го правят по-интересен и запомнящ се, но същите имат и своята функционална роля. В най-близкия до нас квадрат се е настанила висока стъклена холна масичка, чиято квадратна основа идеално пасва с отвора под нея. Плотът на масичката е също квадратен и върху него откриваме разтворена книга, очила, и пластмасова бутилка с тоник или вода. По-напред, в диагонал, виждаме още една квадратна стъклена масичка, украсена с прозрачна ваза с жълти цветя. Отляво стигаме до ъглов кремавобял диван, по който са наредени бели и жълти декоративни възглавници. Стената отдясно е отредена за високи прозорци с бледожълти щори и яркожълти дълги завеси. Отвор без врата вляво ни помага да надникнем в съседно помещение с жълта стена и бяла библиотека с книги.