Гаранцията за качествено изпълнение на вътрешна или външна изолация, която да бъде ефективна и същевременно стабилна, е важна за всеки един предприел такава стъпка. Сходството на двата изолационни материала, разглеждани в настоящата публикация, дава възможност те да бъдат взаимозаменяеми.

  • Стиропорът е по-изгоден от финансова гледна точка, но дали е достатъчно надежден? Според майсторите използването на стиропор в панелно жилище с ширина от 5 см е напълно удачен и приемлив избор. Не така стои въпросът обаче при бетонните домове.
  • Фибранът се слави с качеството си и осигурява трайност и издържливост. При добре обработени предварително стени, характерните за него предизвикателства, свързани с конденз и мухал, също могат да бъдат преодолени. 

Ако все още се колебаете кое е правилното решение и желаете да получите конкретни оферти спрямо материала и големината на вашия дом, доказаните професионалисти в бранша са готови да помогнат! Заявете безплатно вашия проект в MaistorPlus и в кратки срокове ще получите различни предложения. Разгледайте профилите на кандидатите, както и препоръки от предишни клиенти за работата им. В случай че откриете този, който максимално покрива изискванията ви спрямо разполагаемия бюджет и срока за изпълнение, наемете го, а след финализиране на заданието, оставете своя отзив в сайта. 

Намерете изпълнители в следните категории:

Боядисване Ремонт на баня Озеленяване Виж всички