Какво да попитате, ако искате да монтирате студен покрив

Къщи Съветник за дома Източник

Въпреки изброените предимства на студения покрив, изборът за монтажа му следва да бъде взет, след като сте сигурни, че е подходящ за вас. Ето какво е добре да попитате:

  • Какви са изискванията по самия проект за изграждане на покрива? По-конкретно, какви да са материалите, с какъв наклон трябва да бъде покривът. За да сте сигурни, че вземате правилните решения, консултирайте се със специалист.
  • Какви са строителните изисквания за сградата и района, където живеете? Студеният покрив оказва влияние не само върху сградата, към която се изгражда, но и върху околната среда. Това налага необходимостта да се провери дали в квартала, района, където живеете, е разрешено изграждането на подобно сградно покритие. Също и какви материали са допустими, има ли изисквания за начина на монтиране.
  • Струва ли си цената на студения покрив спрямо по-ниските сметки за електричество? При само боядисан в бяло покрив, намалявате сметките си с 20 %, а когато се изгради цялостна покривна система, този процент е дори по-висок. Сами можете да прецените доколко цената на студения покрив е рентабилна.

Снимката е част от статията:

Какво трябва да знаете за студените покриви

Намерете изпълнители в следните категории:

Боядисване Ремонт на баня Озеленяване Виж всички