Къща ракета

Последна редакция на 28/03/2024 от Мария Колева

Това е мечтата на всеки малък космонавт. Напълно оборудвана и готова за излитане, тази къща ракета би впечатлила всяко дете!

Сръчните професионалисти могат да осъществят тези и други подобни мечти. Ако искате да изпълните желанията на вашето дете за приказен кът у дома, в MaistorPlus ще откриете точните специалисти по интериорен дизайн. Можете да сравните различни оферти и да видите коментари от предишни клиенти. Заявете вашия проект за детска стая още сега!

Свързано:

Идеи за къщи Къщи на дърво, вдъхновени от детските мечти

Сред водещите отговори, когато зададем въпрос на децата какви искат да станат, когато парастнат, безспорно е космонавт. Конкурира се с другия по популярност отговор - пират, като тук отново са замесени кораби, те обаче се опитват да се състезават със скоростта на светлината и се опиват да откриват не просто нови земи, а цели нови светове и галактики. Този колаж от две снимки, ни отвежда пред една детска къща, построена на дърво. Необикновеното при нея е, че в резултат на вдъхновението от мечтата за летене из открития космос, е не просто обикновена къща, а къща ракета. Нямаме сведения дали е успяла в някакъв момент да излети наистина, но поне можем да я разгледаме отвън и отвътре. В интериора на тази къща ракета имаме възможността да надникнем при снимката отляво. Вътре вече се е настанил един малък космонавт, облечен с бял костюм, по който се виждат няколко емблеми и значки, и бял скафандър. Изглежда наистина сериозен на прага на важната си космическа мисия. Стените около него са сиви, металически, а една от ръцете му вече е насочена към пулта за управление, където се преплитат множество цветни кабелчета. Ако сте любопитни да видите как изглежда тази ракетоподобна къща отвън, и то през нощта, погледнете дясната снимка. От нея разбираме, че къщичката е повдигната и се държи на три метални стълба, а от двете й страни има метални стълби. Две от стените са мрежести, прозрачни и от вътрешността им се излъчва тъмно розова светлина, а други две видими стени са с плътно черно покритие.