Стена като черна дъска - най-актуалната тенденция

Последна редакция на 20/04/2024 от Станислава Матеева
Източник | Видяно 1 492 пъти

Стена под формата на черна дъска е бюджетен и чудесен начин да създадете акцентна стена в кухнята си. Черното е смел, привличащ вниманието цвят за стена и перфектният фон за вашето променящо се настроение, което можете да изразите върху черната дъска.

Ако нямате място за бонус стена, повърхността на вратата или шкафа е друга страхотна алтернатива, която ще се окаже перфектен вариант за дъска. Не забравяйте обаче да включите и обемни елементи. Колекция от плаващи стелажни рафтове или мини галерии върху стената биха допълнили уникалния вид на вашите нови, освежени кухненски стени.

Сами виждате, че ремонтът в кухнята не е нещо задължително изтощаващо и скучно. Не е занимание, което дотяга или пък не позволява на креативността и въображението ви да намерят свой отдушник. Именно ремонтите ни дават промяната и новото начало, от които понякога имаме нужда. В тяхното изпълнение невинаги обаче можем да се справим сами и затова е добре да потърсим професионалисти. Такива винаги можем да откриете в MaistorPlus. Имате възможността още сега да направите напълно безплатна заявка за проект. В отговор ще получите няколко оферти, които да сравните и да изберете най-подходящата за вас.

Свързано:

Как да освежим и декорираме стените в кухнята по 5 различни начина?