Фън Шуй терапия

Последна редакция на 29/03/2024 от Мария Милушева
Източник | Видяно 587 пъти

Създайте баланс и хармония, докато приготвяте любимите си ястия. Основното във Фън Шуй ритуалите е именно постигането на баланс. За тази цел е нужно вдъхновение. Точно това трябва да прави кухнята, да ви привлича да вихрите въображението си. Помещението се нуждае от простор и светлина.

  • Разположете кухненските уреди на място, до което достига светлина, например до прозореца.
  • Цветовете, които са подходящи, са в светлата гама – нежни, земни, естествени.
  • Не забравяйте, че в основата на обзавеждането в азиатски стил стоят не само дизайнът и добрият интериорен подход, но и позитивната нагласа и душевната хармония. 

Готови ли сте да докарате Азия в кухнята си? Със сигурност няма да сгрешите, ако изберете този интериорен стил за дома си. Той има способността да внесе свежест, но едновременно с това да изпъкне с неподражаемост. Ако не се чувствате достатъчно сигурни в себе си и имате нужда от професионална помощ, специалистите в интериорния дизайн, регистрирани при нас са насреща. Можете да направите безплатна заявка  за проект. В отговор ще получите няколко оферти, сред които вие ще имате възможността да изберете най-оптималната за вас, само ако някоя от тях ви допадне.

Свързано:

Кухня в азиатски стил – за любителите на екзотиката в интериора