Провинциална кухня с лилаво намигване

Последна редакция на 28/03/2024 от Павлина Георгиева
Източник | Видяно 1 119 пъти

Толкова успешно се оказа съчетанието от камък, дърво и лилави акценти в кухнята, че решихме да ви покажем още един подобен пример на финала на нашата колекция. Тук провинциалният дух придобива модерен привкус именно заради виолетовата намеса в него. Тя е скромна, но същевременно забележителна на фона на естествените природни материали, използвани в интериора.

Преди да позволите и на вашата кухня да се откроява с оригинални и актуални дизайнерски решения, не забравяйте да се погрижите за изрядното ѝ състояние. Заявете напълно безплатно и без обвързване проект за нейното ремонтиране. По този начин получавате възможност да сравните оферти от препоръчани специалисти, регистрирани в платформата на MaistorPlus. Разглеждате бизнес профили и препоръки от предишни клиенти и наемате изпълнител само ако сред кандидатите откриете подходящия за вас. След финализиране на поръчаните от вас дейности, можете да споделите отзива си в сайта.

Свързано:

6 невероятни лилави кухни, които очароват с елегантност и стил

Представяме на вашето внимание средно голяма кухня с трапезария в провинциялен стил, където на фона на избраните в интериора основни материали, камък и дърво, се открояват лилави акценти. За настилка на пода е избран естествен дървен паркет с фурнир и матирано лаково покритие. При стената в близкия ляв ъгъл откриваме зидана с естествен камък камина, която в момента е запалена и вътре се вижда горящ огън. Вдясно от камината виждаме малка част от помещение, което е библиотека, а вътре ни се разкриват част от наличните книги. Продължаваме надясно покрай бяла стена, за да стигнем до До вграден висок шкаф с кафяви дървени врати. Завой надясно към стената отсреща ни отвежда до още един такъв шкаф, който обаче е със стъклени витрини, зад които виждаме бели и светлосини чаши и чайници. Стената отсреща също е облепена с естествен камък. В нея е вградена сводеста ниша, в която има отворени рафтове. По тях са подредени семпли бели декорации. Вдясно от нея откриваме Две лилави чекмеджета, над които има лилав шкаф витрина с пъстри чинии вътре. Пред нишата е позициониран лилав кухненски остров с бял плот, върху който е поставена стъклена прозрачна ваза с пъстър букет. В близък план, пред острова, ни очаква висока правоъгълна трапезна маса със светъл дървен плот, около която са подредени четили бар стола. Върху нея има кошница със слънчогледи, винени чаши и бели чинии.