Подът - свързващият елемент

Последна редакция на 18/04/2024 от Станислава Матеева
Източник | Видяно 853 пъти

Подовата настилка в една жълта кухня трябва да бъде едно от нещата, на които да обърнете по-специално внимание. Подът трябва да допълва цветовете, които вече присъстват в стаята, без да добавя допълнителен цвят, който да се бие с останалите. 

  • Ако решите да използвате шкаф от естествено дърво в жълтата кухня, като череша, дъб или клен, помислете дали да не използвате и същия цвят подова настилка от твърда дървесина, за да хармонизирате останалите тонове. 
  • Ако не, изберете материал на пода, който ще подчертае жълтото, като теракота, естествен камък или някой в тъмносивата гама.

И така, проектирането на една кухня е една нелека задача. Изисква се както творчески усет, така и практически умения. И както знаете, често се налага да потърсим помощ от професионалисти за ремонтните дейности у дома. Доказаните специалисти, регистрирани при нас могат да ви помогнат. По всяко време имате възможността да направите безплатна заявка за проект. В отговор ще получите няколко оферти, които да сравните и да изберете най-подходящата за вас. 

Свързано:

Идеи за кухня Свежа жълта кухня: 5 лесни стъпки към създаването й