Светлина, светлина, светлина

Последна редакция на 25/04/2024 от Станислава Матеева
Източник | Видяно 1 129 пъти

Цветовете са нещо, на което трябва да обърнете специално внимание. Както вероятно знаете, в по-малките помещения е важно да поддържате пространството светло и неутрално. Е, малките помещения с отворен план не са изключение от това правило. 

  • По-светлите цветове помагат на стаята да запази по-свободната си и просторна атмосфера. Освен това запазването на добрата осветеност в помещението, ще помогне да има по-отворен вид, тъй като по-тъмните пространства обикновено създават усещане за затвореност. 
  • Може също да помислите за обособяването на по-големи прозорци. Те ще позволяват повече естествена светлина да навлиза в стаята. 
  • Ако това не е опция, други варианти са вграденото осветление, големите висящи лампи или пък полилеи.
  • И не забравяйте, че в този случай всичко се прави с цел пространството да изглежда възможно най-отворено и просторно. Задължително условие при проектирането на малко помещение с отворен план е да направите така, че стаята да създава чувство за възможно най-голяма обширност. 

Намерихте ли вдъхновение, за да изпълните подобен проект и вкъщи? Не се колебайте - освежете дома си и внесете много удобство и стил. В случай че имате нужда от професионални насоки, може да се обърнете към доказаните специалисти, регистрирани при нас. Направете безплатна заявка за проект. До 24 часа вече ще имате готови оферти, а това, което трябва да направите е само и единствено да изберете най-подходящия за вас вариант.

Свързано:

Идеи за кухня 4 лесни идеи за декорация на малко помещение с отворен план