Кухнята – най-важното място у дома

Последна редакция на 19/04/2024 от Розалинa Думанова
Източник | Видяно 1 189 пъти

Кухнята е най-задушевното място у дома, а за да изглежда добре, трябва да се грижим за интериора й. Харесвате ли облика на кухненското помещение вкъщи? Ако дизайнът ви е омръзнал вече, има нужда от освежителен ремонт, то не пропускайте възможността напълно безплатно да заявите своя проект в платформата на MaistorPlus и да осъвремените облика на кухнята.

Решете въпроса с бъдещата цветова гама в интериора и обзавеждането. А цялата ремонтна дейност оставете в ръцете на висококвалифицираните специалисти. Възползвайте се от всяка вдъхновяваща идея за кухненското обзавеждане, като изберете най-подходящия дизайн. Не забравяйте, че кухнята е сплотяващото местенце у дома – уютът и хармонията трябва да бъдат водещи! А пролетта е най-подходящият сезон за освежителен ремонт.

Свързано:

Идеи за кухня Кухнята – най-важното място у дома! (снимки и видео)

Еклектичният интериорен стил е водещ в обзавеждането на тази компактна кухня. Помещението е с малка квадратна площ, но изглежда много добре уредено и подредено. Всяко свободно място е използвано много практично и удобно. Обзавеждането е разположено от трите страни на помещението, като вдясно виждаме кухненските уреди, вляво - мивката, а в средата - множество шкафове, рафтчета и чекмеджета. Готварската печка е с бял цвят, а върху нея виждаме и цветен тиган, който е в тон с кърпата, окачена на вратичката на фурната. Върху синия плот са подредени поставка за ножове, а също и готварски атрибути. Под тях пространството е заето от няколко отворени рафта. Върху розовия плот е поставена панерка с плодове, а вляво - гореща кана за вода. Умивалникът е широк, а стената над него е заета от широк прозорец с дървена рамка. Двете зелени саксийни цветя внасят свежест в атмосферата на помещението. Стената в дъното е заета изцяло от шкафове и рафтове, побиращи всички кухненски принадлежности - вдясно виждаме панерки и купи, монтирана лампа, а чаши и малки чайници са грижливо наредени върху двата рафта в средата. От лявата страна виждаме още една стенна лампа със същия дизайн, а висящата е с конусовидна форма. Кухнята не е луксозно обзаведена, но палитрата от цветове в интериора й я правят уютна и с разчупен дизайн. Еклектиката е подходящ стил за обзавеждането на всяко кухненско помещение.