Съхранение на обемни кухненски принадлежности на специален лост

Последна редакция на 28/03/2024 от Здравка Бонева
Източник | Видяно 788 пъти

В поддържането на кухнята най-трудна е подредбата на тиганите, тенджерите, големите купи. Техните размери невинаги съвпадат, което прави невъзможно поставянето им едни в други, а и шкафовете могат да са несъразмерни спрямо тяхната форма и големина. Креативен начин за тяхното съхранение е да ги закачите на лост, който виси от тавана. Предимствата се следните:

  • Всичко е на едно място и когато нещо ви потрябва, бързо и лесно ще го достигнете. Повече няма да губите време в ровене из шкафовете, за да откриете червената тенджера, например.
  • Освобождавате място в шкафовете.
  • Естетическа функция - при добро обмисляне как да приспособите този елемент към дизайна на кухнята, съдовете ще изглеждат като красива декорация в интериора. 

Има различни варианти на лостове за съхранение на кухненски приспособления - закрепващи се за стената, за тавана, както и самостоятелни закачалки. Най-важното при монтирането на подобно приспособление е то да е на достижима височина.

Поставянето на допълнителни елементи в дизайна на кухнята е трудоемко и времеемко занимание. Регистрираните при нас изпълнители знаят как да се справят с подобни задачи, така че не се колебайте да направите безплатна заявка още сега. В отговор ще получите конкурентни оферти, които да сравните и да прецените коя е най-подходяща за вас. Предварително можете да се запознаете с бизнес профилите на кандидатствалите изпълнители, да видите ремонтирани от тях обекти, както и оставени от предишни клиенти мнения и оценки за работата им. 

Свързано:

Идеи за кухня 5 идеи, чрез които ще спестите място в кухнята