Дръзка кухня в тъмни цветове? 7 съвета как я създадете!

Последна редакция на 19/04/2024 от Станислава Матеева
Източник | Видяно 799 пъти

2019-та безспорно е годината на новото, дръзкото и необикновеното. И ако има цвят, който е колкото традиционен, толкова и иновативен, то това е черният. 

Въпреки че сме свикнали да виждаме кухнята в светли, пастелни или пък по-земни цветове, от известно време насам се заформя нова тенденция, която в известен смисъл задминава успеха на изцяло бялата кухня. Черната кухня е дръзка стъпка, която ни отвежда в една “тъмната страна”, но това в никакъв случай не означава, че е мрачна. Вместо това може да бъде елегантнa, шик и преди всичко - изтънчена. Черното често получава и лоша репутация що се отнася до цвят, който да преобладава в обзавеждането, защото е твърде агресивен.

Тук обаче сме подбрали 7 идеи и съвета, с които оборваме всички критици и ви показваме как можете да съчетаете иновативното с традиционното и да превърнете кухнята си в място от приказките. За успешното реализиране на онези от тях, които ви допаднат, ви препоръчваме да се обърнете към препоръчаните изпълнители за ремонт на кухня, регистрирани в нашия сайт. 

Свързано:

Идеи за кухня Дръзка кухня в тъмни цветове? 7 съвета как я създадете!