Кухня в цветовете на живота - няколко практични и ценни съвета

Последна редакция на 20/04/2024 от Диана Маркова
Източник | Видяно 697 пъти

Кухнята е едно от местата у дома, в които прекарваме доста време и ето защо е необходимо тя да бъде уютна и по възможност просторна. Доброто планиране на кухненското пространство – плота за готвене, разположение на мивката и уредите, и приспособленията – осигурява лесен достъп до всички апетитни еквилибристики, които близките ни очакват от нас. Но цветовото изпълнение на стаята, в която полагаме една от най-важните грижи за семейството – готвенето, придава допълнителен простор и чар на часовете за кулинария.

Ако просто закупим оранжевата или розовата кухня, която сме видели в шоурума, ще имаме една цветна стая – с розови или оранжеви хладилник, плот и шкафове. Те може да ни радват много, но е напълно възможно един ден цветът да ни омръзне. Тогава? Съвет: ако не е по силите ви да сменяте кухненското си обзавеждане на всеки две-три години, купувайте такива мебели, които да можете да боядисате лесно и бързо със стандартна боя.

Открийте какво още съветват водещите дизайнери по отношения на цветовете в кухнята. Специалистите по интериорен дизайн на MaistorPlus от своя страна ще предложат най-удачното решение съобразно възможностите на вашия дом.

Свързано:

Идеи за кухня Кухня в цветовете на живота - няколко практични и ценни съвета