Пералнята не пълни вода

Последна редакция на 28/03/2024 от Виктория Маринова
Източник | Видяно 10 060 пъти

Закупили сте нова пералня, но тя не пълни вода, така че да започне програмата. Възможните причини за това биха могли да бъдат

  • замърсяване на филтъра;
  • неправилно свързване на пералнята;
  • както и проблеми с ВиК инсталацията.

Ако сте изключили всички тези варианти, би могло да има проблем със запушен маркуч на пералнята или пък да не сте затворили плътно вратата. Повечето съвременни модели перални разполагат с огромно разнообразие от функции, които да предотвратят евентуални аварии, затова не бива да ви изненадва, ако пералнята не пристъпи към действие при лошо затворена врата или чекмедже за прах. В случай че на пръв поглед няма причина уредът да не пълни вода, потърсете помощ от опитен професионалист за ремонт на перални, който да открие проблема и да го отстрани бързо и качествено.

Свързано:

Идеи за кухня Как да преценим кога да потърсим специалист за ремонт на перални?

Представяме ви една изключително практична кухня, която се отличава с изчистен дизайн и неподправен уют. Тя разполага със семпла основа от венецианска мазилка по стените в приятни сиви нюанси и устойчив винил на пода, който създава впечатление за по-просторно и светло помещение. От гледна точка на обзавеждането, тук майсторите изграждат здрави кухненски шкафове от дърво, които са допълнени от ефектни светли плотове. Липсата на кухненски гръб е смело, но и наистина интересно решение, което придава завършеност на интериора. По-голямата част от масивните горни шкафове са заменени от практични отворени рафтове. Върху тях собствениците могат да подредят някои от най-често използваните кухненски принадлежности, сервизи за хранене или пък бурканчета с подправки. Именно върху рафтовете откриваме и очарователните плетени кутии и панери, които съхраняват по-дребните кухненски джаджи. Част от кухнята е превърната във функционално кътче за пране, което разполага с пералня, сушилня и допълващите ги аксесоари. Тук уредите са решени в наситено черно, което създава ефектен контраст с преобладаващите светли нюанси в кухнята. Практичният рафт, разположен над пералнята, пък се превръща в основа за подреждането на дребни саксийни растения и декорации. От своя страна плетените панери пък приютяват перилните и почистващи препарати за кухня, които обикновено заемат много място в кухненските шкафове.