Подвижен барплот

Последна редакция на 16/04/2024 от Биляна Нинова
Източник | Видяно 5 937 пъти

Ако не разполагате с барплот или кухненски остров в комплект с шкафовете и останалите модули, не означава, че не можете да се възползвате от удобството на подобни мебели и да ги добавите към кухненското си оборудване. Острови като тези се предлагат в магазинната мрежа на цени:

  • 110 лв. - малка и компактна маса за двама;
  • 450-600 лв. - голям и масивен остров от различни материали.

Чудесно допълнение към този тип острови са бар-столовете, които ще оформят удобно място за готвене и хранене в кухнята ви и ще я направят много уютна. Така ще оптимизирате пространството и ще си създадете комфорт и допълнително място дори и в най-малката кухня.

Ако и кухнята ви има нужда от ремонт - сега е добър период за това, така че потърсете специалисти, които да ви помогнат. Опишете идеите и нуждите си в нашата форма за задаване на проекти и оставете опитните майстори и специалисти да изготвят предложения за най-оптималното използване на пространството във вашата кухня.

Свързано:

Идеи за мебели Подвижни кухненски острови - цени и идеи

Тук сме ви подбрали два съвсем различни дизайна на свободностоящ кухненски остров, с които да ви вдъхновим и да ви дадем идеи. Първият е много стилен и елегантен, предназначен най-вече за маса. Изработен е от тъмно дърво. Има елегантен плот, който може да се сгъне в зависимост от пространството. Отстрани разполага с две малки чекмеджета за прибори. В долната си част има два рафта. На първия има великолепна поставка за бутилки, на които можете да подредите колекцията си от вина, например. На втория са поставени допълнително стилни плетени кошове, също тъмни, в които могат да се приберат останалите принадлежности. Комплектът върви със столове в същия стил.