Кухнята с Г-образна форма остава най-често срещана поради своята компактност и функционалност. След нея се подрежда U-образната кухня, подходяща при малко по-големи помещения. Отворената към хола кухня пък е идеално решение за живота на семейството, но когато имате достатъчно място, в голяма къща. И макар кухненският остров да е мечта за мнозина, знайте, че невинаги е възможно да се осъществи поради ограничения на пространството. Средният размер на нашите кухни е между 9 и 11 м2, а когато се инсталира остров, помещението трябва да е най-малко 15 м2.

"Отворената кухня продължава да съблазнява домакинствата, но всъщност невинаги има смисъл да се направи преустройване на жилището. Често това е неоправдано скъпо." - припомня Франк Екалард - "Когато инвестицията е твърде висока, е глупаво да преустройваме помещения, само за да получим отворена кухня, дори ако тя да е супер шик, с красив остров и висящ аспиратор... "

Ако откривате мечтаната от вас кухня сред модните тенденции, то чувствайте се свободни да осъществите желанията си без да правите компромиси. Заявете проект за обзавеждане или ремонт на кухня, а ние ще Ви помогнем да намерите най-подходящия специалист.

Снимката е част от статията:

Водещи тенденции за кухнята на 2018-та

Намерете изпълнители в следните категории:

Боядисване Ремонт на баня Озеленяване Виж всички