На една ръка разстояние

Последна редакция на 28/03/2024 от Биляна Нинова
Източник | Видяно 1 214 пъти

Откритите рафтове се характеризират с лесна достъпност, практичност и неограничени възможности за декорация. Те са подходящи за всеки стил кухня – модерен, класически, прованс, рустик и др. Повече няма да ровите и да се чудите къде сте прибрали даден съд, защото той ще е точно там – на една ръка разстояние. Сред недостатъците на отворените рафтове можем да посочим това, че всички домакински принадлежности са открити и по тях може да се натрупа прах или да придадат твърде разхвърлен вид на интериора. С редовна поддръжка обаче тези проблеми не биха се появили във вашата кухня.

Ако смятате, че отворените рафтове имат място във вашата кухня – помислете добре как точно искате да бъдат организирани, създайте проект на нашата платформа и изчакайте да получите предложения от различни изпълнители, които с радост биха се заели с ремонта на дома ви.

Свързано:

Идеи за кухня Отворени кухненски рафтове

Мечтали ли сте си за място, където да подредите големи буркани с различни етикети? А малките красиви сладка, които сте сварили през лятото, с техните ярки цветове? Тези неща могат да не бъдат просто кутии за съхранение или зимнина - те могат да се превърнат в чудесна декорация за кухнята ви. Освен това ще можете лесно и бързо да ги намирате, без повече да се ровите в шкафове. Предлагаме ви прекрасно решение - отворени рафтове и много пространство да се развихрите. За да демонстрираме идеите си, сме подбрали този прекрасен светъл дизайн на кухня в бяло, сиво и светло дърво с леко ретро звучене. Фонът на кухнята е обединен в бяло дърво и бели плочки. Шкафовете са в нежно сиво с лек състарен ефект. Посредата на кухнята е поставена чудесна дървена маса с пейки, която може да събере цяло семейство. Концепцията е завършена с чудесни отворени рафтове, върху които да подредени чинии, чаши и буркани - красиво допълнение, стилна визия и чудесно решение за ограничен бюджет. Благодарение на цветовата комбинация, малкото пространство изглежда просторно и стилно, светло и много приветливо. Въпреки старомодния вид, кухнята е оборудвана с модерни електроуреди, които са подбрани така, че да пасват на цялостната концепция.