Цветове и комбинации

Последна редакция на 25/04/2024 от Биляна Нинова
Източник | Видяно 1 060 пъти

В най-общи линии - в избора на бар-столове имате два варината – единият е да ги подберете или поръчате в цвят и стил, които да са идентични с останалата част от интериора. По този начин ще постигнете елегантна визия, цялостен и завършен вид на помещението. Вторият вариант е да създадете, чрез тях, цветен акцент, да разчупите вида на стаята, да оформите по някакъв начин отделен кът, който да контрастира на останалите мебели и да привлича вниманието. Която и възможност да изберете – няма да сбъркате с добавянето на бар-столове в обзавеждането на дома – освен разнообразие и функционалност, чрез тях ще постигнете модерен вид, удобство и допълнителна възможност за събиране на хора за разговори, забавление и веселба. 

Не знаете какъв бар-стол да изберете за вашата кухня? Или нямате красив кухненски остров, около който да го поставите? Оставете това на специалистите. На сайта на Maistorplus, напълно безплатно можете да зададете проект за мечтаната промяна и да получите предложения за изпълнението му от специалисти в областта. От вас очакваме само идеите!

Свързано:

Идеи за кухня Бар-столове – как да изберем подходящите

Цветна, свежа и много красива - това са думите, които изникват в главата на човек при вида на тази великолепна кухня в бяло с жълти и червени акценти. Тук бар столовете са подбрани в интересен цвят, който да изпъква, да създава настроение и идеално да допълва цялостната концепция за интериора. В действителност дизайнът на кухнята е много прост и семпъл, но детайлите са това, което я прави интересна. Интериорът е решен изцяло в бяло и неръждаема стомана - бели шкафове, с бели плотове, бял кухненски остров и модерни вградени уреди. Но за сметна на това - за фон са избрани плочки в красиво ярко жълто, което великолепно изпъква и създава много слънчево и позитивно настроение. Бар столовете са съответно подбрани в оранжево-червено и напомнят цвета на добре узрял грейпфрут. Тази комбинация е олицетворение на свежестта и позитивизма, би накарала всеки да се усмихне, дори в най-мрачния ден. За да се изцяло завършен дизайна са добавени акценти като плетена кошница с плодове и ваза с цъфнали клончета - пролетното настроение, пренесено в интериора на една иначе съвсем обикновена кухня.