Контрастен мрамор в кухнята

Последна редакция на 29/03/2024 от Биляна Нинова
Източник | Видяно 2 718 пъти

Мраморът е прекрасен и скъп материал, който си струва инвестицията, тъй като е висококачествен и много издържлив. Той се е наложил като стандарт, когато говорим за изискани и стилни плотове. Тази година ще е особено актуален с контрастния си вариант, в който се съчетават светли и тъмни нюанси. Драматизъм, стил и характер – това е посланието, което този тип интериорни решения носят, и смятаме, че ще диктуват модата още дълго време. 

Не чакайте празник, лятото или идеалния момент – планирайте ремонт на кухнята сега. Създайте проект, напълно безплатно и без обвързване, и намерете опитни майстори, които да го осъществят. Сравнете оферти, запознайте се с препоръки от предишни клиенти. Всичко това можете да направите само с няколко клика на нашия сайт – бързо, лесно и удобно. От вас чакаме идеите – при нас ще намерите специалистите, които ще ги реализират!

Свързано:

Идеи за кухня Тенденциите в дизайна на кухнята, които ще са модерни през 2018

Тази великолепна кухня в стил - хижа в планината, сме ви подготвили за завършек на нашия списък с елементи в кухнята, които ще са особено актуални през 2018 година. Тук ви демонстрираме освен цветният мрамор, с който дизайнерите ни изненадват тази година, също така съчетанието на различни нюанси, осветление, както и земните и топли цветове, които също ще са широко използвани през новата година. Цялостния дизайн на дома през 2018 ще е ориентиран към събирането на хора, семейния уют, разговорите и прекарването на време с любимите хора. Затова сме избрали именно тази великолепна, малка кухня, в която пространството е умело използвано така, че да има място за всичко. За основа са използвани светлите бежови цветове и естествените материали. Стената над мивката облицована с красив светъл камък, а пода е от чудесен светъл ламинат. Шкафовете и кухненският остров са подбрани във великолепно тъмно дърво, а в тях са монтирани модерни и удобни електроуреди от неръждаема стомана. Плотовете за работа са от светло дърво, а кухненският остров е продължен и е създадена т-образна маса. Нейният плот е от така актуалния контрастен мрамор, който ѝ придава много интересен вид. Около нея са подредени удобни високи дървени столове с кожена тапицерия, на които удобно може да се настани цяло семейство.