Почистващи препарати, които можете да си направите сами

Последна редакция на 29/03/2024 от Сузана
Източник | Видяно 1 187 пъти

Какво да правят тези от вас, които вече са се сдобили с бяла кухня, но тя не е изработена от ултрамодерни и издръжливи материали и губи своята белота? Ето три рецепти, които можете да си приготвите собственоръчно и със сигурност ще помогнат.

  • Пригответе почистващ разтвор от 200 мл. оцет, 50 г. сода за хляб и 400 мл. топла вода. Изчакайте хубаво содата да се разтвори и почистете с препарата повърхностите.
  • Смесете 1 с.л. сол със сока от един лимон, оставете солта да се разтвори и така ще получите лека почистваща паста
  • Разредете 1:1 вода и водороден пероксид (кислородна вода). С разтвора може да почистите всички повърхности във вашия дом.

Поддръжката на кухнята е важно начинание, особено когато тя е бяла. Въоръжете се с търпение и много старание, за да може да поддържате свежестта на цвета. В случай че ви предстои обзавеждане на нова кухня и имате нужда от професионално съдействие, може да се обърнете към доказаните специалисти, регистрирани при нас. По всяко време имате възможността да направите безплатна заявка за проект. В отговор ще получите няколко оферти, които да сравните и да изберете най-подходящата за вас.

Свързано:

Идеи за кухня Как да запазим блясъка на бялата кухня?