Елегантен драматизъм в топлата ви кухня

Последна редакция на 29/03/2024 от Биляна Нинова
Източник | Видяно 873 пъти

Идеите, които ви представихме, бяха изключително актуални през изминалата 2018-а година. Смело можете да ги съчетаете и през тази, особено ако сте привърженици на земните тонове. Ще създадат чудесен контраст с тях и ще вкарат студен нюанс в иначе топлата гама. Комбинацията от тъмно дърво и синьо, за които ви разказахме, освен модерен вид, ще внесат и нотка на драматизъм. 

В случай че вдъхновението ви е стимилурали да ремонтирате кухнята си изцяло, ви остава единствено да се свържете бързо и лесно с регистрираните в MaistorPlus професионалисти. Заявете проект напълно безплатно, сравнете получените оферти и се спрете на тази, която максимално отговаря на изискванията ви. 

Свързано:

Идеи за кухня Кухня в тъмно дърво и синьо

През следващата година в дизайна особено силно ще са застъпени домашният уют, естествените материали и красивите помещения, в които хората да се събират и да общуват помежду си. Семплите и изчистени форми ще са хит, заедно с неутралните цветове, естествените материали и мекото осветление. Затова сме ви приготвили тази прекрасна концепция за стилна и модерна кухня, която чудесно съчетава всички тези елементи. Тъмният под е прекрасна основа за дизайна на една наистина стилна и луксозна кухня. Той идеално се съчетава с почти всеки цвят и придава топлина и характер на помещението. Тук той е съчетан с наистина великолепни бледо бежови, цвят крем, шкафове. Те въпреки изчистения си дизайн и семплата декорация придават много изтънчен вид на помещението. Скосеният таван е боядисан в убито синьо, което елегантно се съчетава с останалата част от интериора и контрастира с останалата част от мебелите като внася цвят и характер на помещението. Големият кухненски остров от тъмно дърво осигурява много пространство за работа, а меките и удобни столове, тапицирани с кожа в същия тъмен цвят, дават възможност мястото да се използва и за хранене и събиране на семейството. Метален блясък и шик добавят лампите от ковано желязо, както и вградените уреди от неръждаема стомана. Модерен и същевременно класически, този дизайн съчетава удобството със стила и премерения лукс.