Кухненска зона, обединена с част от банята

Последна редакция на 23/04/2024 от Дора Пенкова
Източник | Видяно 1 253 пъти

Вляво от входната врата откриваме умалена версия на антре, достатъчно за връхни дрехи и обувки. Следва мивка с голямо огледало и тоалетни принадлежности, която може да компенсира липсата на пространство в самата баня. До нея, отделена със стъкло в черна метална рамка, се намира малката кухненска зона, притежаваща всичко необходимо като уреди и варианти за съхранение. Стената на кухнята и намиращата се вляво от нея част от банята, са облечена в елегантни и малки бели плочки.

Надяваме се този умно разпределен и стилно решен едностаен апартамент да ви е вдъхновил за оптимизирането на малкото жилище, с което разполагате. Ако имате нужда от професионална помощ за реализирането на своя проект, доверете се на опитни интериорни професионалисти, каквито лесно ще намерите в MaistroPius. Достатъчно е да направите безплатна заявка и до 24 часа ще получите оферти, измежду които да излъчите тази, която е най-близо до изискванията ви. В профилите на кандидатствалите изпълнители можете а видите техните репутации, информация за професионалния им опит, както и отзиви от предходни клиенти. 

Свързано:

Идеи за кухня Малко жилище с отворен план впечатлява с функционалност и съвременен дизайн!

На снимката виждаме как и няколко квадратни метра могат да се превърнат във функционални зони като антре, баня, кухня и гардеробна. Влизайки от входната врата вляво откриваме миниатюрна площ, отделена за обувки, закачалка за връхни дрехи, малък шкаф, монтиран във високата част, както и малка дървена табуретка. След това се намира част от банята, съставена от мивка и голямо огледало над нея, кош за дрехи,кантар и кош за боклук под нея. По продължение на същата стена откриваме и кухненската част, отделена от предходната със стъклена преграда в черна метална рамка. Кухнята се състои от дълъг плот с мивка, под който се намират пералнята, хладилника и шкафове. Стената, намираща се зад кухненския плот, е облечена с малки бели плочки, стигащи на около метър от тавана, а останалата част е боядисана в сиво. Малък, елегантен абсорбатор се спуска към котлоните, а отляво на него се намира компактна етажерка на две нива.