Семпла кухня - стил и елегантност в едно

Последна редакция на 20/04/2024 от Станислава Йорданова
Източник | Видяно 2 175 пъти

Семплите и изчистени форми никога не са клише, особено когато са част от интериорен дизайн на апартаменти и малки помещения. Сивото, бялото и черното се допълват и изпъкват взаимно в тази невероятна и стилна кухня. Геометричните форми, които са характерни за градския стил, са акцентът в любимата стая. Деликатното осветление придава усещане за чистота, а лишеното от кич и претрупаност пространство определено заслужава похвала за изчистен интериорен дизайн на апартаменти и студиа.

Изборът на подходящи специалисти може да превърне всяко обикновено жилище в мечтан дом без значение дали говорим за 44 или 100 кв. м. Открийте най-подходящия за вашите цели, като направите безплатна заявка в MaistorPlus. До 24 часа ще получите конкурентни оферти, които да сравните и изберете тази, която максимално отговаря на вашите желания.

Свързано:

Идеи за кухня Невероятен интериорен дизайн на апартаменти в 44 кв. м.

Кухнята говори за елегантност и семпла визия. Те са изразени чрез цветовата гама, която се придържа към сиво, бяло и черно. Използвани са различни геометрични форми и фигуралност при плочките в помещението. Този интериорен дизайн на апартаменти може да се нарече стилово градски, тъй като се придържа към основните му характеристики. Стените, подът и таванът се сливат и преливат един в друг. На техен фон се откроява тъмната врата. Откритото пространство в дясно е изгледът към хола. Двете помещения се свързват помежду си чрез плот, който е напълно функционално решение. На него би могло да се поставят различни предмети или просто да е помощно средство при сервиране. Липсват излишните мебели, украшения и детайли. В тази визия е заложено на изчистените форми. Мястото за готвене носи класическо настроение, характерно за този вид интериорен дизайн на апартаменти и домове. Интересното е, че тук кухнята е разделена от трапезарията и в нея не присъства маса за хранене. Това се дължи на ограничените размери и невероятната визия, която не предполага излишно обзавеждане. Би могло да се каже, че от множество идеи за интериорен дизайн на апартаменти, този тук успява да промени визията за традиционната кухня като я превърне в едно семпло и изискано помещение.